Hoe voer je SEO uit voor Google? [Deel 1]

Het is tijd om de SEO-vragen te onderzoeken van de mensen die hulp en begeleiding nodig hebben. Laten we eens een stukje lezen uit de e-mail van Dear SEO Drama Queen, die elke dag haar mailbox overspoelt. Dit is een Prozac-moment dat op het punt staat te gebeuren in de SEO-populatie.

Mijn kritiek op deze vragen is: ja, ze werken. Naar mijn mening zijn Black Hat-strategieën echter snelle oplossingen met wat is seo korte winst. het is hard blijven presteren als alternatief voor noodzakelijkerwijs slim. Ik ben lui, dus ik wil graag een keer iets doen en het daarna loslaten. Black Hat-strategieën laten dit nooit toe. Een website kan snel in de rankings komen, maar al snel zal uw site achteraan de weg staan. (of volledig uit de serie). Bij Black Hat gaat het om spammen en de SE’s hebben hier een hekel aan. Ze zullen uw site vinden, bestraffen of volledig uit de indexgrafiek verwijderen.

Een zoekwoord is het woord dat goed is voor uw gezondheid en waarvoor uw website of website moet worden weergegeven in de zoekresultaten. Zoekmachineoptimalisatie houdt zich bezig met het op de juiste plaatsen plaatsen van de “trefwoorden” bij het ontwerpen van uw internetpagina.

Het eerste waar ik op wijs is dat elke SEO-campagne gewoon onderdeel moet zijn van een goed algemeen zakelijk marketingprogramma. En dit marketingplan moet nauw aansluiten bij het bedrijfsbeleid. Er zijn veel dingen die op de markt kunnen worden gedaan. Hier zijn enkele voorbeelden van marketingideeën die u nuttig kunt vinden.

Als iemand tabellen gebruikt, kunt u zelfs een ‘samenvatting’-attribuut toevoegen. Het doel van dit attribuut is SEO-hulp voor mensen met een handicap om de inhoud en structuur van een tabel te begrijpen. Houd alle samenvattende opmerkingen binnen dat doel en voeg alleen trefwoorden toe als dat nodig is. Houd er rekening mee dat deze samenvattende kenmerken ertoe kunnen leiden dat uw webpaginavalidator een fout meldt, maar dit is een nieuwer item dat is geïnspireerd.

SEO-training kan op veel verschillende manieren worden gegeven. Een aanzienlijk aantal mensen krijgt hun SEO-training op speciale seminars. Deze seminars kunnen meerdere dagen duren en variëren in prijs. Sommige zijn zo laag als $300 en sommige zijn – $1500. Deze seminars hebben in de regel een beperkt aantal zitplaatsen, dus teken zo snel en vaak. Er worden ook Seo-trainingen online aangeboden met downloadbaar Seo-trainingsmateriaal. De meeste online SEO-trainingen zijn in uw eigen tempo te volgen, dus u kunt het in uw eigen tempo leren voor een paar prijs. Je kunt zelfs een aantal gratis cursussen online vinden.

Met jou, onder de 4.000, heb je het veld voor jouw onderneming. Dus een goed SEO-advies is om zelf van achteren naar boven te werken: samen met zoekwoorden die zo populair zijn, en de gedachten zijn daar hoog voor gerangschikt, pak dan het volgende, meer populaire zoekwoord aan.